zahe
zahe


www.zahe.g-portal.hu
 / www.zahe.elivepage.com / www.humorsarok.blog.hu / www.indavideo.hu/profile/ZahAdanos

zahe


A mi humorsarkos cuccaink 
BANNEREM:
zahe

Címoldal VICCEK
Vendégkönyv/ zahe facebook
indavideo letöltések

 
AZ OLDAL

zahe

 

1.AZ OLDAL 

-főmenü

-naptár

-vicc

-link

...

 

 
FŐMENÜ
 
Vicc
 
LINKEK
 
Legjobbjaink
 
RÉSZLETEK

2.RÉSZLETEK

-ismertető

-régi játékok

-végigjátszások

-pc

-redszerkövik


 
régi játékok leírása
 
végigjátszások
 
pc-s játékok
 
Imertető
 
AMIKET NE HAGYJATOK KI

3.MINDENKÉPP

NÉZZÉTEK

MEG

-bleach

-death note

-inuyasha

-soul eater

-yu yu hakusho

-naruto

 
LETÖLTÉSEK

download

 
Anime lista

ANIME LISTA

Make your own banner at MyBannerMaker.com


 
Bakuman
 
Bushou renkin
 
Cowboy Bebop szereplők

cowboy bebop szereplők

 

Spike Spiegel

Spike az örök bunkó, akinek mindig cigi lóg ki a szájából. Hármuk közül az ő múltja a leghomályosabb, és igyekszik is, hogy ez mindig így maradjon. Spike szinte a legjobb fejvadász, a történetben, de szerencsétlen módon eddig egyetlen akciója sem sikerült. Spike a Marson született, közel 27 éve. Fiatalon csatlakozott a Szindikátushoz (ill. Vörös Sárkány), majd rejtélyes módon eltűnt. Később a Bebop fedélzetén kötött ki. Jettel, aki szintén nem egy úriember, jóban vannak, és Jet mindig aggódik miatta, hiszen Spike-ot nem érdekli a veszély, számára egyre megy, hogy épp él vagy hal. A legjobban a kutyák, a gyerekek és a nők zavarják, ami elég ironikus, tekintve, hogy kikkel él együtt.

Spike összetett személyiség, általában a megérzéseire hallgat. Eddel és Einnel semmi különös baja sincs, bár létezésükről próbál tudomást sem venni. Faye Spike-ot direkt idegesíti, de ettől függetlenül mindig segítséget kér, amit viszont általában nem kap. Viselkedése ellenére Spike mégsem érzéketlen, mert a kalandok során megkedveli ezt a „családos” életmódot, és talán egy kicsit megszereti Faye-t.

A történet során sok különféle emberrel találkozik (kamionsöfőr, pszichopata bohóc, szájharmonikás kisfiú és ANDY), régi szindikátusosokkal, legfőbb ellenségével, Kőszívűvel (Vicious) és régi szerelmével, Juliával. Végén minden szál összefut, Spikey újból találkozik a múltjával.

Faye Valentine 

Faye magabiztos és mindig számító. Szépsége és szexuális kisugárzása mögött egy olyan ember rejlik, aki bárkit képes átverni, ha a saját érdekei úgy diktálják. „Ugyanolyan lelki nyugalommal robbant fel egy épületet, mint ahogyan rúzst ken a szájára.” Mint a többiekét, az ő múltját is homály fedi, annyi különbséggel, hogy ő nem is emlékszik a múltjára. Faye ugyanis még csak 23 éves, ellenben hetvenhárom évvel ezelőtt született, még a Földön, majd egy balesetben halálos sérülést kapott, és mivel az orvosok nem tudták a gyógymódot, lefagyasztották őt, hogy majd a távoli jövőben segítséget kap. Ötven évig aludt így, és amikor felébresztették, meggyógyították ugyan, de se pénze, se emlékezete nem maradt a múltból. Így aztán menekülőre fogta kénytelen-kelletlen, hogy az állandóan sarkában lévő hitelezőket és behajtókat lerázza. Tengernyi adóssága miatt számkivetettnek számított, és a sors furcsa fintora a Bebopra vezette őt, ahol végül a fiúk között ragadt, fejvadász lett belőle.

Faye intrikus, önző, egyfolytában dohányzik és folyton piszkálja Eint, a kutyát, de mindettől függetlenül valahol belül érző lélek, és még ha nem is vallja be, megszereti a Bebop szedett-vedett legénységét, és mélyen meghatja, amikor a két srác kihúzza a bajból, még ha nem is konkrétan őmiatta teszik, hanem egyéb célból. Spike és őközte ki is alakul egyfajta vonzalom, nem szerelem – a sorozatból kiderül, hogy a szerelmet Spike életében más tölti be –, hanem inkább csak egyfajta kimondatlan vonzódás a másik iránt. Faye jellemét tekintve igazi emancipált nő.

Jet Black 

Jet Black harminchat éves férfi, 188 cm magas, szeme színe kék, vércsoportja A, a Bebop űrhajó „édesapja”. Megfontolt, magabistos „vén róka”. Ő felügyeli Spike, Faye, Ed és Ein munkáját/sorsát, ő a kapocs közöttük, az összetartó erő. A múltja igen rejtélyes, legalább olyan sok titok övezi, mint a többi szereplőét, idővel derül csak ki az is, hogy miféle párharcban veszítette el a fél karját. Annyi bizonyos, hogy Jet a rendőrségnél, az ISSP-nél dolgozott régen, sok ismerőse van, és némi befolyása még ma is akad azért a volt kollégái körében, ha arról van szó, hogy a Bebop akcióit segítse.

Mint mindenki a sorozatban, ő is teljesen különálló, jól elemezhető jellem. Aprólékos nyomozói stílusával le sem tudná tagadni a múltját. A kemény külső mögött egy érző apai szív rejlik, ami úton-útfélen meg is szólal benne, általában szigorral, néhol azonban elnéző mosollyal a többiek iránt, akik nem is nagyon mernek szembefordulni vele, hiszen ő a rangidős a Bebopon. Ő szokott főzni a hajón, ő tartja rendben a pénzügyeket is.

  • Japán szinkronhang: Unshou Ishizuka
  • Angol szinkronhang: John Billingslea
  • Magyar szinkronhang: Rosta Sándor.

Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky IV 

Edward egy kisgyerek, hacker és számítógépzseni. Úgy néz ki, mint egy fiú, de valójában lány. Apja térképész és egyszer egy árvaházba adta pár hétig, de ottfelejtette. A lány az árvaházban nevelkedett, majd felszökött a Bebopra, és a fiúkkal és Faye-jel ragadt, megszerette őket. Ő és Ein mindig becsempészik a vidámságot a feszült felek közé.

  • Japán szinkronhang: Aoi Tada
  • Angol szinkronhang: Melissa Charles
  • Magyar szinkronhang: Jelinek Márk.
 
BEJELENTKEZÉS

zahe

BEJELENTKEZ

ÉS_MÁS

-bejelentkezés

-vezérlő

-óra

-látogatottság

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
óra
 
G-MAIL
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
HÁTTÉRZENE
 
Hírek
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
jó oldalak
 
Ajánló
2021. Május
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Szavazz
Lezárt szavazások
 
mik legyenek az oldalon
Lezárt szavazások
 
CHVIX

CHAT VICC

-chat

-vicc

 
chat
Itt szólhatsz hozzá az oldalhoz (AKÁRMIT)
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
heti VICC

HETI VICC


4.HETI

Szőke és a barna nő bemegy a kocsmába. Egy óra múlva a szőke totál részegen jön ki barátnője segítségével.
Barna:
- Szerintem ne ülj kocsiba, menj inkább busszal!
- Nem jó - feleli a szőke - túl kicsi a garázs!

5.HETI

- A nők olyanok, mint a pizza. A húsos jobb, mint a gombás.

 

A heti viccet ezenel havivicé nyilvánítom.

további heti viccek:

VICCEK

 
Naptár
2021. Május
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Zene Lejátszo

MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
 
reklám

Nyereményjáték részletekrt kérdezz a vendégkönyvbe

 

 
Jó animék

Bleach:

 

 
ne szórakozz zohannal
 
animecritics

Animecritics

Araki-Member

 
megújultunk
Megújultunk!!
Szerinted mien az új stílus?

zsír (új)
Nem kegyetlenül kurva rossz hanem aránylag szar
én szeretem a chipset
1 mázsa parizel
az élet értelme 42
király
rosszabb mint az előző
az előző nem volt jobb hanem rosszabb
a véleményem szerint ez naggyon fályn
na neszórakozzá velem méghogy új stílus
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Hirdetőfal
 
stílus

 < CSS Codes

 
mi az a tartalom ami legjobban megfog benneteket az oldalon???
Ha per/ jelt látsz írdd meg a vendégkönyvbe mékre gondoltál:D
Neked mi tetszik/ tetszene?A tartalomból mit hagyjunk/ mi legyen több a weblapon

Jáj hát olyan kis szép meg vannak cukcsi dolgok főleg mióta a stílus ilyen szexi!
Az oldalon minden elmegy vagy jó szinten van/tetszik nekem így
A letöltések (most lesznek újak)
1cerűen miden ami polyélynos
Emeljétek ki a gém-eket!
Emeljétek ki az animéket!/Az animékről az a megkezdett cumó!
Emeljétek ki a vicceket/humoros képeket
Videók gyűjteménye legyen sokkal nagyobb! (anime részek/vicces videók)
A még be nem teljesített zene legyen jóval több( mp3/midi letöltések )
Az idióta szövegek szavazások és más zaheságok legyenek létszám fölényben :D
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Zahe oldal Lábléc

zahe
apróbetűs rész: oldal megtekintése humortalanok számára nem ajánlott... heljesírási hibákér felelősséget nem vállalunk... ez az oldal szerzői jogvédelem alatt áll és csak othoni lejátszásra engedélyezett.az oldal kép és hamganyagának részéről és egészéről másolatot készíteni TILOS(kivéve az engedélyemmel)ennyi...további infó/kérdés/estébé: zahe7@citromail.hu
 

 

A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.