zahe
zahe


www.zahe.g-portal.hu
 / www.zahe.elivepage.com / www.humorsarok.blog.hu / www.indavideo.hu/profile/ZahAdanos

zahe


A mi humorsarkos cuccaink 
BANNEREM:
zahe

Címoldal VICCEK
Vendégkönyv/ zahe facebook
indavideo letöltések

 
AZ OLDAL

zahe

 

1.AZ OLDAL 

-főmenü

-naptár

-vicc

-link

...

 

 
FŐMENÜ
 
Vicc
 
LINKEK
 
Legjobbjaink
 
RÉSZLETEK

2.RÉSZLETEK

-ismertető

-régi játékok

-végigjátszások

-pc

-redszerkövik


 
régi játékok leírása
 
végigjátszások
 
pc-s játékok
 
Imertető
 
AMIKET NE HAGYJATOK KI

3.MINDENKÉPP

NÉZZÉTEK

MEG

-bleach

-death note

-inuyasha

-soul eater

-yu yu hakusho

-naruto

 
LETÖLTÉSEK

download

 
Anime lista

ANIME LISTA

Make your own banner at MyBannerMaker.com


 
Bakuman
 
Bushou renkin
 
diablo

 

 
DIABLO II
forrás: wikipédia
Diablo II
Fejlesztő Blizzard Entertainment
Kiadó Blizzard Entertainment
Verzió 1.13
Platformok Windows
Mac OS
Mac OS X
Kiadási dátum 2000. június 29.
Műfaj RPG
Játékmódok egyjátékos, többjátékos
Korhatár 16+
Adathordozó CD-ROM
Rendszer-
követelmény
- 233 MHz-es (vagy jobb) processzor
- 32 MB RAM (Egyjátékos mód)
64 MB RAM (Többjátékos mód)
- 1.5 GB szabad hely a winchesteren (550 MB Egyjátékos + 950 MB Többjátékos)
- SVGA videokártya
- 800x600-as felbontásra képes monitor 256-os színmélységgel
- DirectX-kompatibilis hangkártya
- Windows 95/98/ME/2000/NT/XP operációs rendszer (min. DirectX 6.1-gyel)
Irányítás billentyűzet, egér
Előzmény Diablo

 

Történet / diablo 1

A játék Sanctuary ("Menedékföld") világában játszódik, annak is egy eldugott vidékén található Tristram falucskájában. Ebben a faluban található egy Zakarum katedrális, ahol a titokzatos Horadric rend felügyelt. Erről a szent helyről azt tartották, hogy itt őriztek egy vörös lélekszilánkot, amelybe Diablonak, a Terror Urának sötét lelkét zárták, ám évszázadokkal később a kolostorban szolgáló Lazarus érsek megtébolyodott, Khanduras királyán, Leoric felségen is hátborzongató tudathasadás ment végbe, majd az érsek a király fiát elrabolta és a templom legmélyére zárta, hogy benne éledjen újjá a démonok uralkodója. Mindeközben a közeli kis falu környékén egyre-másra tűntek fel rettenetes bestiák, félelembe tartva a helyi egyszerű embereket. A falu reménytelen helyzetbe sodródott és csak az ellenük bátran szembeszálló kalandozók voltak az egyetlen esélye, akik a rejtett kincsek s igazságok után kutatva merészkedtek az átkozott katedrális mélységéibe, a Gonoszt követve..

 

Történet / diablo 2

Az első felvonás után hősünk rejtélyes körülmények közt eltűnt és magával vitte Diablo vörös lélekszilánkját is. A hős távozása után újra előtörtek a démonseregek és Tristram elpusztítását követően elindult az új invázió, ám a világ jelentős mértékben kitágult, ennek köszönhetően merőben új kalandorok kerekedtek útra, hogy a Gonosszal szembeszállva bizonyítsák erejüket...ki népe, ki rendje s hite nevébe

 

 

 

ASSZINÉTEK ,HOGY A 3 TÖRTÉNETE JÖN MI?

-es igazatok

-LENNE

-de NEM

szal:

Fejezetek 

Tristram megsemmisült és a Gonosz szerte Menedékföld minden irányában elterjedt. Minden fejezetben található egy központi város, amelybe mindig megtalálható a kovács, italkereskedő-gyógyító, illetve új szolgáltatásként a zsoldosurak, akiktől (fejezettől függően) bérelhetünk nem túl okos gépi támogatókat. Az első fejezet egyik küldetése után pedig újra találkozhatunk Deckard Cain öreggel, aki ezentúl ingyenesen azonosítja mágikus cókmókjainkat. Az adott fejezeten belül található zónákban minden esetben találhatók "útpontok" (waypoint), amelyeket megérintve később a városi útpontból kiindulva felhasználhatók gyors közlekedéshez. Ezek az útpontok az adott nehézségi szinten elért fejezetek közt is működik.

  • Első Fejezet (Act I) ; Rogue Encampment: A Világtalan Szem nővéreinek otthont adó lomberdők között található tábor a kezdőhelyszín. A hét alapküldetés, köztük Andariel démonasszony legyőzésével után továbbindulhatunk...
  • Második Fejezet (Act II) ; Lut Gholein: A virágzó tengerparti város a kereskedők mekkájaként tündököl. A városon túli környezet viszont egyre ellenségesebb, köszönhetően a démoni inváziónak és Gonosz sötét üzelmei nyomán életre keltett Duriel féregdémonnak.
  • Harmadik Fejezet (Act III) ; Kurast: A buja dzsungel mélyén fekvő ősi várost a démonok ostroma rombolta le, alig maradtak túlélők és jó állapotú épületek, így aztán bátor kalandozókra vár a feladat, hogy végezzenek a szörnyek helyi vezetőjével, Mephistoval.
  • Negyedik Fejezet (Act IV) ; Pandemonium Fortress: A Pokol tornácán állva a Mennyek utolsó védőbástyájaként tartja vissza a Gonoszt. A Pokol mélyén pedig újra szembeszállhatunk Diabloval, a Terror Urával.

Az első Diablo résszel ellentétben a már korábban felfedezett pályák a játékból való kilépés után újra megtelnek ellenséggel, sőt a nehézségi fokozatok váltásával újra átformázza magát a térképet is a beépített véletlen-térképgenerátor segítségével.

Kasztok 

A Harcos (Warrior), Íjász (Rogue) és a Mágus (Sorcerer) kasztok eltűntek, helyükre még rátermettebb kalandorok léptek színre, kik minden tekintetben egyedi képességekkel vannak felruházva.

  • Barbarian: Az egyszerű utazók által csak barbárokként emlegetett nép Arreat völgyeiben kialakult magasan fejlett civilizációt építettek fel, elszigeteltségüket s magányukat senki nem zavarta meg...mind ezidáig. Látva a Gonosz újabb felbukkanását, több életrevaló harcosuk elhagyta a biztos földeket és messze a sztyeppéktől keresi magának a hősi eposzokba illő küzdelmek lehetőségeit. A barbárok a kemény, nehéz nomádság mintái, kik páratlan fegyverforgatásukról és szívósságukról ismertek. Magas életerejük és közelharci támadásuk legendás. Egyesek beszámolók szerint támadás előtt harci üvöltéseket hallatnak így remélve gyors győzelmet vagy csak hogy rájuk figyeljenek. Törzseik külön-külön fejlesztették mesteri szintre a legkülönfélébb kézreálló fegyverek használatát és ennek messze a szülőföldtől is nagy hasznát veheti a brutális harcos.
  • Amazon: Az amazon az Iker-tengertől délre elterülő szigetvilágból származó fejlett civilizáció kecses és törékeny harcoskasztjának tagja. Nevéhez méltóan az íjak és nyílpuskák mestere, ám a lándzsákat és dárdákat is jól forgatják. Ügyességének és páratlan reflexeinek köszönhetően képes elkerülni az ellenség támadásait, saját támadása pedig egészen átütővé is válhat. Szent isteni mágiákat is segítségül hívhat, hűsége jeléül istenei akár valkűrőket is biztosíthatnak.
  • Sorceress: Egy titokzatos mágusrend, a Zann Esu mágusnővérrend életcélja a Gonosz újjászületésével végre beteljesülhet: Kiderül, hogy évszázadokig majdhogynem mesteri szintre fejlesztett elementális tehetségük mit is ér a nyílt élet-halál harcok közepette. Magas intelligenciájukról és jó helyzetfelismerő képességükről ismertek, akik a fagy, tűz és villám pusztító erejével felruházva keresik a kihívást. Támadóvarázsaik mellett képesek fagypáncéllal körülvenni önmagukat vagy akár energiapajzsot is alkotni, az égő kénköves tengerek mélyéről pedig lángtestű hidrákat csalogathatnak elő és természetesen teleportálhatnak is.
  • Paladin: A paplovagok rendje a Zakarum egyházat szolgálták egykor. Évszázadokkal ezelőtt csak zsoldosokként mutatkozó harcosok a Fény hitének buzgó terjesztésébe fogott szerzetesek testőreiként szolgáltak, ám egyre gyakrabban lettek hőstetteik és bátorságuk nyomán jobb hittérítők, mint az unalmas könyvmoly védenceik. Ám a Gonosz első számottevő pusztítása nyomán a rend inkvizíciós hadjáratba fogott és ezt a lovagok egy kis csoportja nem nézte jó szemmel. Látva a rengeteg áldozatot, a máglyáktól füstös eget és az egyszerű emberek félelmeit, több tucatnyian kiváltak a tébolyult egyház soraiból és paplovagként egyenesen a Gonosz elébe indultak. Védelmező aurájuk hű bajtársaik és ártatlanok védelmére kel, harci kisugárzásuk viszont a szörnyetegeket hívatott elrettenteni s hogy a szent kardforgató erejét megnövelje. Szent mágiáikat csak is a tiszta Fényből merítik, pajzzsal előre rohannak a csatába és a halált megtagadó nyughatatlan lelkeket és élőhalottakat különös buzgósággal pusztítják.
  • Necromancer: A nekromanta a legősibb mágiák tudója, aki a Halál borzalmas erejét birtokolja. Az Élet Nagy Körforgását hivatott fenntartani, ezért a sűrű dzsungelekből kimozdulva szövetkezett a világ többi népével, hogy ezt a kényes egyensúlyt a Gonosz uralmának megdöntésével visszabillentse. A Rathma rend papjaként a halál utáni lét kutatása nyomán megtanulta a holttestek mozgatását, csontvázharcosokat és -mágusokat kelhet életre, különféle gólemeket alkothat, de akár az egykori élőt is teljes valójában feltámaszthatja, hogy aztán a sötét varázslóhoz csatlakozva egykori társai ellen lehessen fordítani. Az enyészet elemi erejét kihasználva csontlövedékeket formázhat és súlyos mérgeket is kikeverhet. A nekromanta egyik legsajátságosabb képessége az ellenség sorsába való drasztikus beavatkozás is, átkai legyengíthetik, nyomorékká tehetik, de lelkét is megbéklyózva vakságot okozhat, sőt akár az őrület szélére is sodorhatja áldozatát.

A Diablo alatt működött varázslatrendszer teljes egészében eltűnt, helyére egy formabontó újdonság, az úgynevezett "képességfák" (skill trees) kerültek. Mind az 5 kaszt 3 egyedi tehetségágra bontott képességrendszerrel rendelkezik. Minden egyes szintlépésnél (az első szintlépéstől, tehát 2. szinttől számítva) kap egy pontot, amit a tehetségágakban található képességek megtanulására, fejlesztésére fordíthat. Bizonyos szintekként (1.,6.,12.,18.,24. és 30. szinteken) új tehetségek érhetők el, ám csak akkor, ha a azt megkövetelő varázslatra legalább egy pontot áldoztál. A karakter fejlődése során megszerezhető pontokat bölcsen kell felhasználni, mivel nem lehet utólagosan módosítani vagy újra elosztani.

Játékmenet 

A korábbi Magic helyére Energy tulajdonság került, de szerepe nem változott az eredeti Diablohoz képest, igaz, legalább újratermelődik az elveszett manna. Új értékként jelent meg viszont a manna- és életerőpontok mellé az erőnlét (stamina), amely a futás hosszát képes befolyásolni, de pihenéssel, gyaloglással és a vitalitás (vitality) tulajdonság növelésével lassabban merülhet ki , illetve pótolhatja a karakter tartalékait. Az elementális ellenállások (villám (lightning) és tűz (fire) is sokkal hasznosabbá váltak, mivel megtöbbszöröződött a mágikus támadók száma és a mágikus (magic) ellenállás helyére rögtön két másik került (méreg (poison) és fagy (cold), amelyek további életerő veszteséget illetve természetesen lassító fagyást okozhatnak a alapsebzésük mellett.

A tárgyrendszer nagy változásokon ment keresztül: Megjelentek a csizmák és a kesztyűk is és eltűnt az övek által kínált stabil italtartalék, most már külön kell egyre nagyobb tárhelyet biztosítani (a kezdeti 4 alap (öv nélküli) tárhelyet maximálisan 16 tartalékitalra lehet növelni a megfelelő övek hordásával). Az eddigi alap, mágikus és egyedi minőség mellett megjelent a zöld tárgykészlet ("set") is, amelynek hatékonysága azzal növekszik, minél több darabját hordja a karakter, a sárga ritka (rare), ami a mágikus tárgyak és az egyedi tárgyak köztes képviselője, illetve a szürke foglalatos (socketed) tárgyak is. A foglalatos tárgyak szintén egy új tárgytípussal, az ékkövekkel együtt fejtik ki hatásukat, mivel a különböző minőségű (törött (chipped); hibás (flawed); normális; hibátlan (flawless) és tökéletes (perfect) drágakövek (ametiszt (amethyst); gyémánt (diamond), rubin (ruby), smaragd (emerald), zafír (sapphire); topáz (topaz) illetve mágikus koponya (skull) sajátos erőt kölcsönözhetnek. Színük és megnevezésük sokat sejtetve fejthetnek ki hatást, fegyverbe sebzést növelhetnek vagy hatékonyabbá tehetnek, páncélba és sisakba más és más pontot adhatnak, pajzsba téve elementális ellenállásunkat erősíthetik meg.

A szírének (shrine) adta bónuszok is komoly módosításokon esettek át, mivel eltörölték a permanens áldásokat-átkokat és bár csökkentették is a lehetőségeket, cserébe viszont jóval áttekinthetőbbé, használhatóbbakká és mindenképp előnyössé váltak.

A mágikus vagy jobb minőségű tárgyszerzést továbbra is a szerencse határozza meg, de a "jobb esély a mágikus felszerelések megszerzése" (better chance of getting magic items) nevű értékalapú statisztikával megnövelhető ez a szerencse. Nagy áldozatok árán lehet erősíteni, mivel hiába vannak esélynövelő tárgyak, illetve a testpáncélba helyezett topázok, ha a karakter kevésbé lehet hatékony, mivel ez az érték általában önmagában található meg és ritka az olyan felszerelés, amely további egyéb, harcban is kamatoztatható bónuszt is kínál mellette.

Minden fejezet központi városában található olyan kereskedő, amelynél elérhető a gambling ("zsákbamacska") lehetőség, ami a Diablo-ból ismert falábú Wirt fiú szolgáltatásának továbbfejlesztése: Most már ingyenesen megnézheted a kínálatot, jóval több lehetséges mágikus tárgyból választhatsz, ám cserébe az adott tárgyról csak a nevét és a normál adatait tudod meg és csak a tárgy megvásárlásával derítheted ki, hogy mit is rejtegetett az áhított cucc valójában. A zsákbamacska rendkívül drága mulatság, ám gyakran lehet szerezni értékes mágikus, ritka, de akár set- és egyedi tárgyakat is (Utóbbi két minőségnek esélyét a sok javítás és a kiegészítő teljesen lenullázta).

A szörnyek leölése során elérhető ismereteket kiszedték, alapból lelehet olvasni a bestiák különféle sajátosságait. Jócskán megnövekedtek az egyedi szörnyek előfordulása, igaz, az elképesztő névgenerátornak hála igazán "egzotikus" lénynevekre akadhatunk, de maradtak stabil fix küldetésszörnyek is.

A nehézségi szintek maradtak az eredeti hármasban (Normál; Rémálom (Nightmare) és Pokol (Hell), viszont az első normál végigjátszás után a játék lehetőséget biztosít egy új karaktertípus, a hardcore ("kemény") karakter létrehozásához. Ennek a karaktertípusnak egyetlenegy élete van és ha elhalálozik, soha többé nem éled újra, csak szellemként marad meg a játékos karakterlistájába. A maximális szint 99.

A többjátékos (multiplayer) lehetőség tovább bővült és a Battle.net adta szórakozás tette a játékot igazán sikeressé.

2001-ben jelent meg a Diablo II: Lord of Destruction (A pusztítás ura) című kiegészítőlemez.

 

 
BEJELENTKEZÉS

zahe

BEJELENTKEZ

ÉS_MÁS

-bejelentkezés

-vezérlő

-óra

-látogatottság

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
óra
 
G-MAIL
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
HÁTTÉRZENE
 
Hírek
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
jó oldalak
 
Ajánló
2021. Szeptember
HKSCPSV
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
<<   >>
 
Szavazz
Lezárt szavazások
 
mik legyenek az oldalon
Lezárt szavazások
 
CHVIX

CHAT VICC

-chat

-vicc

 
chat
Itt szólhatsz hozzá az oldalhoz (AKÁRMIT)
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
heti VICC

HETI VICC


4.HETI

Szőke és a barna nő bemegy a kocsmába. Egy óra múlva a szőke totál részegen jön ki barátnője segítségével.
Barna:
- Szerintem ne ülj kocsiba, menj inkább busszal!
- Nem jó - feleli a szőke - túl kicsi a garázs!

5.HETI

- A nők olyanok, mint a pizza. A húsos jobb, mint a gombás.

 

A heti viccet ezenel havivicé nyilvánítom.

további heti viccek:

VICCEK

 
Naptár
2021. Szeptember
HKSCPSV
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
<<   >>
 
Zene Lejátszo

MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
 
reklám

Nyereményjáték részletekrt kérdezz a vendégkönyvbe

 

 
Jó animék

Bleach:

 

 
ne szórakozz zohannal
 
animecritics

Animecritics

Araki-Member

 
megújultunk
Megújultunk!!
Szerinted mien az új stílus?

zsír (új)
Nem kegyetlenül kurva rossz hanem aránylag szar
én szeretem a chipset
1 mázsa parizel
az élet értelme 42
király
rosszabb mint az előző
az előző nem volt jobb hanem rosszabb
a véleményem szerint ez naggyon fályn
na neszórakozzá velem méghogy új stílus
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Hirdetőfal
 
stílus

 < CSS Codes

 
mi az a tartalom ami legjobban megfog benneteket az oldalon???
Ha per/ jelt látsz írdd meg a vendégkönyvbe mékre gondoltál:D
Neked mi tetszik/ tetszene?A tartalomból mit hagyjunk/ mi legyen több a weblapon

Jáj hát olyan kis szép meg vannak cukcsi dolgok főleg mióta a stílus ilyen szexi!
Az oldalon minden elmegy vagy jó szinten van/tetszik nekem így
A letöltések (most lesznek újak)
1cerűen miden ami polyélynos
Emeljétek ki a gém-eket!
Emeljétek ki az animéket!/Az animékről az a megkezdett cumó!
Emeljétek ki a vicceket/humoros képeket
Videók gyűjteménye legyen sokkal nagyobb! (anime részek/vicces videók)
A még be nem teljesített zene legyen jóval több( mp3/midi letöltések )
Az idióta szövegek szavazások és más zaheságok legyenek létszám fölényben :D
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Zahe oldal Lábléc

zahe
apróbetűs rész: oldal megtekintése humortalanok számára nem ajánlott... heljesírási hibákér felelősséget nem vállalunk... ez az oldal szerzői jogvédelem alatt áll és csak othoni lejátszásra engedélyezett.az oldal kép és hamganyagának részéről és egészéről másolatot készíteni TILOS(kivéve az engedélyemmel)ennyi...további infó/kérdés/estébé: zahe7@citromail.hu
 

 

A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot    *****    <<< szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték >>>    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    ÉS MI LESZ AZ ÁR, AMELYET MEG KELL FIZETNI MÁGIÁÉRT? MIRE LEHET KÉPES EGY DRUIDA, KI HOSSZÚ ÁLOMBÓL ÉBRED?